Vainikkalantie 706 54270 VAINIKKALA 045 112 4700 info@satulapalveluhilmalaya.com

Satulapalvelu Hilmalaya palvelee Lappeenrannasta ympäri Suomen

Kattavat satulasepän ja nahkatyöt sekä design- ja custom-tuotteet kokeneelta ammattilaiselta

Tutustu palveluihini:

ja ota yhteyttä!

Yhteystiedot

Satulapalvelu Hilmalaya

Vainikkalantie 706

54270 VAINIKKALA

045 112 4700

info@satulapalveluhilmalaya.com

Jätä yhteydenottopyyntö!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Tavoitat minut parhaiten viestillä/Messengerillä/Whatsappilla: 045 112 4700

Kiireettömät yhteydenotot sähköpostilla:

info@satulapalveluhilmalaya.com

info@satulapalveluhilmalaya.com

info@satulapalveluhilmalaya.com

Facebookista löydät henkilökohtaisen profiilini (Mercedes Kelaranta), jossa ilmoittelen mm. tilanteista – heitä kaveripyynnöllä!

Voit seurata minua ja ottaa yhteyttä myös Instagramissa (satula.aktivisti)!

Epähuomiossa voi kiireen keskellä yhteydenotto viivästyä tai jopa - harmillista kyllä - joskus päästä unohtumaan. Tarkoituksella en jätä kenellekään vastaamatta, joten jollei vastausta ala kuulua, muistuta toki!

Sijainti

Satulapalvelu Hilmalayan varsinainen toimipiste on (Lappeenrannan) Vainikkalan Haapajärvellä, josta satuloita voi sopimuksen mukaan noutaa sovitukseen sekä toimittaa itse myyntivälitykseen/korjaukseen/toppaukseen tulevat satulat – ota yhteyttä aikataulusi pohjalta, ettet tule turhaan – minulla ei ole siis varsinaista liiketilaa/kiinteitä aukioloaikoja ja olen paljon poissa sovituskäyntien takia!

Joka viikko olen yhtenä päivänä tavattavissa Imatralla Einolan Tallilla aikavälillä 9-16 – tarkempi ajankohta löytyy etusivun Ajankohtaista-osiosta! Tänä aikana voi siis tuoda Einolaan satulan myyntiin/toppaukseen/korjaukseen ja näille päiville on mahdollista varata aika sovituspalvelulle ja toppaustyölle, jolloin satulan saa samana päivänä takaisin. Huomioithan kuitenkin, että tämä palvelu on aina ajanvarauksella!

Jos asut etäämmällä, satuloita saa omatoimiseen sovitukseen postitse/matkahuollon kautta toimituskuluja vastaan palveluntarjoajien hinnaston mukaan. Mahdollista saada myös ovelle-toimituksena postitse postin lisämaksusta; muista mainita tilatessasi tämä!

Sovituspalvelu asiakkaan tiloissa

Toimitusosoitetiedot

Satuloiden palautus/myyntiin toimitus:

POSTI: Postin toimipisteestä lähetettäessä maksettavina lähetyksinä:

Numerolla-lähetys – osoitetiedot Satulapalvelu Hilmalaya, Vainikkalantie 706, 54270 Vainikkala, puhelinnumero 045-112 4700. Vaihtoehtoisesti Myyntiin/korjaustöihin/toppaukseen toimitettaessa voit halutessasi laittaa ovelle-lähetyksenä (lisämaksullinen palvelu) jolloin tulee nopeammin perille. Huom! Pienikokoiset satulat mahtuvat myös pakettiautomaatin XL-koon lähetyksenä, lisätietoa sen osalta alla:

PAKETTIAUTOMAATTI: Jos satula mahtuu pakettiautomaatin XL-koon laatikkoon, voi tätä toimitustapaa toki käyttää myös - tällöin tulee merkitä paketin päälle (riittää joko paperilapulle tai laatikon päälle kirjoitettu tieto eli ei edellytä erillistä postin korttia) lähettäjän JA vastaanottajan tiedot. Pakettiautomaatilla lähetettäessä paketti osoitetaan Lappeenrannan Citymarketin Pakettiautomaattiin (Toikansuontie 4) - toimipisteet löytyvät automaatin listasta kaupungin valittuasi. Lisäksi automaatti kysyy vastaanottajan puhelinnumeron, joka siis on 045-1124700. Palvelin lähettää saapuneesta lähetyksestä saapumisilmoituksen vastaanottajalle eli tästä ei erikseen tarvitse ilmoittaa, mutta kuitti kannattaa tulostaa ja pitää siihen saakka tallessa, että satula on perille tullut ja haettu. Ongelmatapauksissa (viivytys/paketin katoaminen) kuittia tarvitaan, jotta lähetystä voidaan etsiä!

MATKAHUOLTO: normaalina lähetettäessä maksettavana bussipakettina Lappeenrannan Matkahuoltoon, Ratakadun toimipiste.

Itse toimittaminen: Sovi ajankohdasta!