Käsintehdyt design- ja custom-tuotteet toiveidesi mukaan toteutettuina

HilmayArt-tuotemallisto tarjoaa näyttäviä, täysin käsintehtyjä design- ja custom-tuotteita niin valmiina malleina kuin täysin asiakkaan eli sinun toiveidesi mukaan toteutettuina – vain mielikuvitus on rajana! Suunnittelen ja valmistan designtuotteita sekä hevosille, koirille ja kissoille että ihmistenkin tarpeisiin. Kokeneissa käsissä syntyvät niin kristallein koristeltu hevosen otsapanta, näyttävä nahkavyö, kaunis pukukoru kuin auton tyylikäs nahkaverhoilu. Toimitan tuotteet Lappeenrannasta ympäri Suomen. Kerro visiostasi, niin autan toteuttamaan sen!

Mittatilaustyöt vain parhaita materiaaleja käyttäen

Toteutan kaikki HilmayArt-tuotteet korkealaatuisena 100 % käsityönä, täysin ilman konetta. Käytän tuotteissa ainoastaan parhaita mahdollisia materiaaleja eli pehmeää ja korkealaatuista nahkaa, jonka tarkistan aina kohta kohdalta ennen tuotteen valmistusta. Koristeina käytän laadukkaimpia, tarkkaan valikoituja ja valovoimaisia Swarovskin kristalleja ja zirkoneita sekä laadukkaasti hiottuja kivilaatuja kuten granaatteja. Nahan ja langan värit voit valita mieltymystesi mukaan (erikoisvärit tilauksesta).

Kerro toiveesi – ota yhteyttä kotimaiseen kädentaitajaan!

Tilaa näyttävät, täysin käsityönä toteutetut design- ja custom-tuotteet mittatilaustyönä – niin eläimille kuin ihmisille. Palvelen asiakkaitani Lappeenrannan ja Etelä-Karjalan alueelta aina ympäri Suomen sekä myös ulkomailla. Tutustu jo tehtyihin tuotteisiin kuvagalleriassa ja ota yhteyttä, niin toteutetaan yhdessä toiveesi!

Ota yhteyttä!

Facebookissa ja Instagramissa (Mercedes Kelaranta) nähtävissä uudet tuotteet ajantasaisesti! 

Kotimaiset design-tuotteet mittojen mukaan

  • Hevoselle
  • Koiralle
  • Kissalle
  • Pukukorut
  • Vyöt
  • Ajoneuvojen nahkatyöt
  • Muut design- ja custom-tuotteet