Satulasepän ja nahkatyöpalvelut Lappeenrannasta ympäri Suomen

Satulapalvelu Himalaya toteuttaa asiakaslähtöisesti ja korkealaatuisesti niin satulasepän palvelut kuin vaativatkin nahkatyöt. Palvelen asiakkaitani Lappeenrannasta ja Etelä-Karjalan alueelta aina koko Suomen alueelle ja toisinaan myös ulkomaille asti.

Nahkatyöt monipuolisesti ja laadukkaasti

Nahka on upea, vertaansa vailla oleva vahva ja monikäyttöinen materiaali, joka oikein hoidettuna kestää kovaakin käyttöä ja erilaisia olosuhteita vuosikymmenestä toiseen. Laadulla on kuitenkin väliä ja vaikka käytänkin ainoastaan laadukkaita nahkalaatuja, tarkistan jokaisen käyttämäni nahan kohta kohdalta ennen tuotteen valmistusta.

Teen kaikenlaiset nahkatyöt, kuten korjaukset, hihnojen ja nahkaosien vaihdot, paikkaukset ja muokkaukset sekä toteutan uudet nahkatuotteet toiveidesi pohjalta nahkatyön arvokkaita perinteitä kunnioittaen. Työni perustana ovat huolellisuus ja turvallisuus, minkä johdosta käytän töissäni ainoastaan laadukkaita, tarkastettuja nahkalaatuja, jotka valitsen aina käyttötarkoituksen mukaan.

Valmistan ja ompelen nahkatuotteet korkealaatuisena käsityönä ja HilmayArt-tuotteet alusta loppuun täysin käsin, jolloin niissä on nähtävissä käsityön leima ja konetyötä huolellisempi toteutus. Käytän ompelussa vain laadukkaita, tähän käyttöön suunniteltuja ja äärimmäisen vahvoja lankalaatuja. Äärimmäistä kestävyyttä vaativissa kohteissa hyödynnän valmistajien patentoimia lankoja, joiden murto- ja vetolujuus on huippuluokkaa.

Satulatyöt tinkimättömällä ammattitaidolla

Tarjoan monipuolisia satulasepän palveluja satulan toppaus- ja modifiointitöistä aina satulan rungon muokkaukseen asti. Niin toppauksissa kuin rungossa laatu ja huolellisuus ovat avainsanoja, ja siksi käytänkin esimerkiksi toppauksissa vain erittäin korkealaatuisia villalaatuja – valittavanasi on pitkäkuituinen Kiefferin, Passierin, Prestigen synteettinen villa tai laadukas pitkäkuituinen, aito englantilainen lampaanvilla (harmaa Jacobs-rodun villa tai valkoinen "perinteinen" villa). Lisäksi avaan satulan aina kokonaan. Näin saan samalla tarkastettua satulan rungon, mahdollisten sidosniittien kunnon sekä vastinhihnojen kiinnityksen – Kieffereissä myös takalevyjen kunnon.

Lue, millainen on hyvä satula ja tutustu myös satulan sovituspalveluun.

Kerro rohkeasti toiveesi ja ideasi – autan toteuttamaan ne yksilöllisesti, laadukkaasti ja juuri mieltymystesi mukaisesti!

Ota yhteyttä!

Satulasepän ja nahkatyöt mittatilaustyönä

  • Satulan toppaus
  • Satulan sovitus
  • Satulan korjaus
  • Vastinhihnojen vaihto
  • Rungon oikaisu
  • Nahan ompelu ja korjaukset
  • Hihnojen ja nahkaosien vaihto, paikkaus ja muokkaus
  • Autojen nahkaverhoilut ja nahkapäällysteet (mm. nahkaratti, penkinpäälliset)
  • Nahkapenkkien korjaus
  • Muut ajoneuvojen nahkatyöt

Tutustu myös uniikkeihin designnahkatuotteisiin!