Ei käyntiosoitetta; postiosoite Mäntyläntie 2a A 9 53650 Lappeenranta 045 112 4700 hilmayartdesign@gmail.com

Käytetyt satulat Lappeenrannasta koko Suomeen

Satula sinun tarpeisiisi – tutustu myös sovituspalveluun!

Satulapalvelu Hilmalayan palveluihin kuuluu myös käytettyjen satuloiden ja yksittäisten varusteiden myynti Lappeenrannan Vainikkalasta ympäri Suomen. Voit kysyä satuloista tarjousta myös uudelleentopattuna.

Voit noutaa tai tilata satulan omatoimiseen sovitukseen tai varata ajan satulan sovituspalveluun, jossa laadimme yhdessä strategian ja varmistamme, että hevosesi saa varmasti juuri oikeanlaisen satulan. Tarvittaessa voin tulla myös päivystyskäynnille esimerkiksi ennen kisoja. Lue lisää alta ja ota yhteyttä!

Katso myös vinkit satulan valintaan.

Satulat, varusteet ja tarvikkeet

Satulan sovituspalvelu

Satulan sovituspalvelun avulla löydämme yhdessä satulan, joka sopii parhaiten sekä hevoselle että ratsastajalle. Satulan todellisen sopivuuden osalta tarvitaan aina toimiva ja kauaskantoinen strategia, ja siksi hauska ammattinimikkeeni onkin Satulastrategi. Strategia laaditaan yhdessä omistajan kanssa ja yhteisymmärryksessä huomioon ottaen todellinen budjetti, tavoitteet, hevosen lähtökunto ja kehitysodotukset. Tarpeen vaatiessa hyödynnämme kehonhuollon ammattilaisia, jotta kehitys saadaan maksimoitua ja kehityssuunta pidettyä nousujohteisena!

Periaatteena se, että teen töitä hevosesi parhaaksi niin kauan, että haluttu tavoite saavutetaan. Hevosen positiivinen kehitys on laadun tinkimätön mittari.

---

SIVUSTO TYÖN ALLA! Kuvat satuloista tulevat pian; kysy viestillä etsimääsi!

Työnlaatuni mittari on hevosesi positiivinen kehitys!

Autan sopivan satulan löytämisessä EHDOTTOMASTI JA TINKIMÄTTÄ AINA hevosen hyvinvoinnin ehdoilla ja ohjeistan sinua myös eteenpäin, jos havaitsen terveydellisiä ongelmia hevosellasi (aina ei ole kyse satulasta siis). Samoin saat opastusta satulatilanteen seuraamiseen jatkossa, jotta osaat reagoida muutoksiin ajoissa (näitä tulee varmasti!) eikä kehitys pysähdy/käänny laskuun.

Aika ajoin tässä ammatissa kohtaa hyvinkin haastavia yhtälöitä, joihin ei mitään taikasauva-pikaratkaisua löydy, joten nämä voivat edellyttää enemmän aikaa ja selvittämistä! Tietosi ja oma hevosesi tuntemus ovat arvokas apu ja kaikki mieltä askarruttavat asiat kannattaa kysyä; tyhmiä kysymyksiä ei olekaan!

Omatoiminen satulan sovitus (nouto tai lähetys)

Satuloita saa sovitukseen noutamalla sekä satunnaisesti lähialueilta (tästä pitää sopia etukäteen) tai postitse toimituskuluja vastaan (myös palautuskulut).

Omatoimisen satulan sovituksen sovitusaika on 7 vrk noutopäivästä tai postitse toimittaessa sen saapumispäivästä laskien. Sovitusaikaa voi pyydettäessä pidentää muutamilla päivillä. Ellei satulaa palauteta sovitussa ajassa/lisäajasta sovita, veloitus jokaisesta alkavasta vuorokaudesta on 10,00 €. Sovittaja sitoutuu noudattamaan saamiaan sovitusehtoja.

Hinnasto ja toimitus

Nouto: Noudot onnistuvat sovitusti toimipaikasta/kulkevat sovittaessa autossa ajoreitillä – voit tiedustella noutoajankohtaa ja kiinnostavien satuloiden sovitustilannetta viestillä (tekstiviesti, Whatsapp, Facebook Messenger tai kiireettömät sähköpostilla). Jos pääset noutamaan satulan/satulat, on sinun mahdollista tutustua satuloihin ja halutessasi koe-istua satuloita satula-pukin avulla. Voit myös ottaa oman, tarpeettoman satulasi mukaan arviointia/vaihtoa silmällä pitäen. Noutoajankohta tulee aina sopia etukäteen!

Postitus ja Matkahuolto: Voit tilata satulat sovitettavaksi myös postitse ja Matkahuollon kautta. Matkahuollon toimituskulut menevät Matkahuollon hinnaston mukaan ja ne maksetaan noudettaessa lähetys omasta toimipisteestä (bussiennakko).

Postin toimituskulut yhdelle (1) satulalle ovat 13,00 € ja kahdelle(enintään 15 kg) 16,00 € suuntaansa. Jos kahden satulan paino ylittää 15 kg, postikulut ovat 22,00 €. Postin Ovelle-paketti (toimitetaan vastaanottajalle kotiin seuraavana arkipäivänä klo 14 mennessä) yhdelle satulalle 24,00 €, kahdelle (enintään 15 kg) 26,00 €. Yli 15 kg, 30,90 €. Postin hinnat löytyvät postin sivuilta.

HUOM! Satuloita ei toimiteta rahtivapaasti eivätkä kaupanteossa mahdolliset alennukset koske toimituskuluja miltään osin.

Kaipaako satulasi päivitystä tai etsitkö sopivia varusteita? Ota yhteyttä!

Satulapalvelu Hilmalaya toimii Lappeenrannan Vainikkalasta aina koko Etelä-Karjalan alueelle. Tuotteita toimitan koko Suomeen postin ja Matkahuollon avulla. Tutustu valikoimaan ja kysy lisää haluamistasi tuotteista – satulatöiden ammattilaisena autan mielelläni valitsemaan sopivimman satulan sekä muut tuotteet hevosesi parasta ajatellen!

Ota yhteyttä!

Takkuaako ratsastus, kipuileeko hevosesi selkä?

Minulla on ilo ja kunnia tehdä yhteistyötä paikallisen, hyvin korkeasti koulutetun ja pitkän linjan kehonhuolto-ammattilaisen kanssa, jonka osaamista on hevosen sekä ratsastajan kaikinpuolinen hyvinvointi ja jonka toimesta useat asiakkaat ovat jo saaneet apua! Palveluihin kuuluvat mm. kraniosakraaliterapia, homeopatia, syväkudoshieronta jne. Olivatpa siis kyseessä lihakset, ranka, nivelet tai vaikka ruoansulatusongelmat tai harmilliset lymfakertymät (jotka itsessään vaikuttavat myös satulan sopivuuteen ja sen käyttömukavuuteen) kattavan ja korkean tason ammattitaidon pohjalta apu näihin on tarjolla. Ohjeistan asiakasta aina, jos havaitsen sellaisia oireita hevosella, että ne vaativat hoitoa/käsittelyä!

Osteofenix Tuija Laapas

045 112 4700

Katso Facebook-sivut