OMATOIMINEN SOVITTAMINEN

Omatoimisen satulan sovituksen sovitusaika on 7vrk noutopäivästä tai postitse toimittaessa sen saapumispäivästä laskien. Sovitusaikaa voi pyydettäessä pidentää muutamilla päivillä. Ellei satulaa palauteta sovitussa ajassa/lisäajasta sovita, veloitus jokaisesta alkavasta vuorokaudesta on 10,00€.

Sovittaja sitoutuu noudattamaan saamiaan sovitusehtoja.

Satuloita saa sovitukseen noutamalla sekä satunnaisesti lähialueilta (tästä pitää sopia etukäteen) tai postitse toimituskuluja vastaan (myös palautuskulut).

NOUTO: Noudot onnistuvat sovitusti toimipaikasta - voit tiedustella noutoajankohtaa ja kiinnostavien satuloiden sovitustilannetta mieluiten sähköpostitse tai viestillä. Jos pääset noutamaan satulan/satulat, on sinun mahdollista tutustua satuloihin ja halutessasi koe-istua satuloita satula-pukin avulla. Voit myös ottaa oman, tarpeettoman satulasi mukaan arviointia/myyntivälitystä varten.

POSTITUS/MATKAHUOLTO: Satulat saa etäämmälle sovitukseen postitse tai matkahuollon kautta.

Matkahuollon kautta toimitettaessa toimituskulut menevät matkahuollon hinnaston mukaan ja ne maksetaan noudettaessa lähetys omasta toimipisteestä.

Toimituskulut postitse yhdelle (1) satulalle ovat 10,80€ ja kahdelle(enintään 15kg) 14,40€ suuntaansa. Postin Ovelle-paketti (toimitetaan vastaanottajalle kotiin seuraavana arkipäivänä klo 14 mennessä) yhdelle satulalle 21,90€, kahdelle (enintään 15kg) 22,90€. Jos kahden satulan osalta 15kg paino ylittyy, hinta postin kulloisenkin hinnaston mukaan. Postin hinnat löytyvät postin sivuilta:

https://www.posti.fi/henkiloasiakkaat/laheta/paket...

HUOM! EN TOIMITA SATULOITA RAHTIVAPAASTI eikä kaupanteossa mahd. alennukset koske toimituskuluja miltään osin.


TARVITSETKO SOVITUSAPUA?

Satulan todellisen sopivuuden osalta tarvitaan aina toimiva ja kauaskantoinen strategia ja siksipä ammattinimikkeeni onkin Satulastrategi. Strategia laaditaan yhdessä omistajan kanssa ja yhteisymmärryksessä huomioon ottaen todellinen budjetti, tavoitteet, hevosen lähtökunto ja kehitysodotukset. Tarpeen vaatiessa hyödynnämme kehonhuollon ammattilaisia, jotta kehitys saadaan maksimoitua! Periaate on se, että töitä tehdään niin kauan, että haluttu tavoite saavutetaan!

TÄRKEÄÄ TIETOA SOVITUSPALVELUSTA:

Sovituspalvelumaksu on 90,00€/käyntikerta/hevonen ja matkakorvaus on 0,75€/ajettu kilometri ja jos etäisyys on yli 50km matkakorvaus on 0,45€/ajettu kilometri. Matkakorvaukset jaetaan päivän asiakkaiden kesken.

Käyntikertoja edellytän vähintään kaksi, jos hevoselle sovitetaan sille uusia satuloita -> uutta satulaa etsittäessä ensimmäisellä käyntikerralla valitaan yksi tai kaksi kokeiluun jäävää satulaa testiratsastuksen pohjalta ja näiden osalta sitten sovitaan toinen käynti, jolloin käydään läpi kokemukset/havainnot ja satulan sopivuus katsotaan vielä ratsain ja tehdään tarvittaessa muutoksia esim. toppaamalla. Jos hevosella on jo epäsopivasta satulasta aiheutuneita ongelmia ja/tai selkä on lihastonukseltaan heikko, edellyttää tämä sitten useampaa käyntiä, jotta satulan kanssa pysytään kehityksen mukana - ongelmat eivät ole syntyneet hetkessä, eivätkä ne harmi kyllä myöskään korjaannu hetkessä.

Sovituspalvelukäynnin yhteydessä oman käytössä olevan satulan sopivuuden tarkastus (leveys/malli/toppausten kunto, ei koeratsastusta) H. 35,00€

Jos kyseessä on oman satulan toppaus, katsotaan käynnillä mitat ja malli ja satulan sopivuus leveyden/mallin osalta ja otan satulan mukaani omiin tiloihini topattavaksi. Lisätoppaaminen on tarpeen satulan käyttöasteesta riippuen kuukauden-puolen vuoden päästä ja jos hevosen malli on tässä ajassa ehtinyt muuttua, saattaa olla tarpeen varata tähän uusi käynti.

Mittatilaustoppaus toteutetaan satulaan, joka on malliltaan ja mitoiltaan sellainen, että se hevoselle varmasti on sopiva. Satula katsotaan liikkeessä (edellyttää ratsastuksen satulan kanssa) ja katsotaan mallin ja täyttöasteen tilanne ennen toppausta. Tämän jälkeen satula uudelleentopataan ja tehdään mahdolliset mallin muokkaukset ja sitä sovitetaan toppauksen aikana, jotta malli saadaan tehtyä täysin selän mukaan. Tarvittaessa satula koeratsastetaan myös toppauksen aikana. Valmis satula koeratsastetaan ja mahdolliset hienosäädöt toteutetaan. Lisätoppaaminen on aiheellista käyttöasteesta riippuen kuukauden-muutaman kuukauden kuluttua villan vaihdosta. - See more at: https://kotisivukone.fi/app/www/satulapalveluhilma...

Sovituskäyntiä varten tulee varata vähintään tunti ja hevosen tulisi olla valmiina sovittuna ajankohtana. Sovituksessa tulisi olla mukana henkilö, joka pystyy satulan/satulat koeratsastamaan, mutta voin myös itse koeratsastaa satulat, jos tästä sovitaan. Sovituksessa voidaan sovittaa myös asiakkaan itse paikalle hankkimiaan satuloita, mutta tämä ei vaikuta sovituspalvelumaksuun. Satulan muutos-/korjaustyös ovat erillishinnoiteltuja ja löydät ne navigaatioriviltä SATULASEPÄN JA NAHKATYÖPALVELUT-otsikon alta. Sovituskäynti tulee peruuttaa edellisenä päivänä kahteen (14:00) mennessä. Myöhästyneestä peruutuksesta veloitan normaalin sovituspalvelumaksun ja mahdollisen turhan käynnin osalta tämän lisäksi myös matkakorvauksen.

"ULKOPAIKKAKUNTA-PÄIVÄT"

Kartoituksen alla on myös tarve "ulkopaikkakunta-päiviä" koskien eli jos alueellanne olisi useammalla asiakkaalla tarvetta satula-/sovituspalvelulle ja välimatka pidempi, on mahdollista järjestää kokopäivä-varaus esim.suuremmalle tallille, johon ajan varaneet voivat tulla ja jonkinlainen "akuuttiaika"-mahdollisuus voisi myös olla. Laita postia, jos ehdotuksia/ajatuksia/toivomuksia on!

TYÖNLAATUNI MITTARI ON HEVOSESI POSITIIVINEN KEHITYS!

Autan sopivan satulan löytämisessä EHDOTTOMASTI AINA hevosen hyvinvoinnin ehdoilla ja ohjeistan sinua myös eteenpäin, jos havaitsemme terveydellisiä ongelmia hevosellasi (aina ei ole kyse satulasta siis). Samoin saat opastusta satulatilanteen seuraamiseen jatkossa, jotta osaat muutoksiin ajoissa reagoida eikä kehitys pysähdy/käänny laskuun. Jos hevosen oma satula on saatavissa päivittämällä sopivaksi, onnistuvat nämä työt toimestani ripeällä aikataululla.

KIPUILEEKO HEVOSESI SELKÄ? TAKKUAAKO RATSASTUS? KIUKUTTAAKO SATULA? VAI HAITTAAKO OMA KROPPA HARRASTUSTA?

Teemme yhteistyötä paikallisen, hyvin korkeasti koulutetun ja pitkän linjan kehonhuolto-ammattilaisen kanssa, jonka osaamista on hevosen sekä ratsastajan kaikinpuolinen hyvinvointi, jonka toimesta useat asiakkaat jo saaneet apua! Palveluihin kuuluvat hieronta, kraniosakraaliterapia, homeopatia jne. Olipa siis kyseessä lihakset, ranka, nivelet tai vaikka ruoansulatusongelmat, kattavan ja korkean tason ammattitaidon pohjalta apu näihin on tarjolla.

Kysy tästä lisää sähköpostitse tai laita viestiä!

satulansovitus.png