SADDLE DEFENCE FORCES


YHTEYSTIEDOT:

Tel. 045-112 4700 Mercedes Kelaranta (yksintyöskentelevänä ehdin kehnosti puhua ja asiakaskäynneillä en toki vastaa, mutta tekstiviesti/messenger/whatsapp/instagram tavoittaa ajantasaisesti ja vastaan ensi tilassa!)
E-mail:

info@saddledefenceforces.fi

TAI

info@satulapalveluhilmalaya.com

TAI

satula@hukassa.com

SOME:

Hilmalayan Facebook-sivut ovat paraikaa työn alla, mutta henkilökohtainen profiili (Mercedes Kelaranta) löytyy, joten heitä kaveripyynnöllä ja yhteyttä saa nyt siis kätevästi myös Messengerin/Whatsappin/Instagramin (satula.aktivisti) kautta!

Epähuomiossa voi kiireen keskellä yhteydenotto viivästyä tai jopa - harmillista kyllä - joskus päästä unohtumaan. Tarkoituksella en jätä kenellekään vastaamatta, joten jollei vastausta ala kuulua, muistuta toki!*******************************************************************************************************************

SIJAINTI:

# Satulapalvelu Hilmalayan varsinainen toimipiste on (Lappeenrannan) Vainikkalan Haapajärvellä, josta satuloita voi sopimuksen mukaan noutaa sovitukseen sekä toimittaa itse myyntivälitykseen/korjaukseen/toppaukseen tulevat satulat - ota yhteyttä aikataulusi pohjalta, ettet tule turhaan - minulla ei ole siis varsinaista liiketilaa/kiinteitä aukioloaikoja ja olen paljon poissa sovituskäyntien takia!

# Joka viikko olen yhtenä päivänä tavattavissa Imatralla Einolan Tallilla aikavälillä 9-16 - tarkempi ajankohta löytyy sivujen vasemmasta laatikosta! Tänä aikana voi siis tuoda Einolaan satulan myyntiin/toppaukseen/korjaukseen ja näille päiville on mahdollista varata aika sovituspalvelulle ja toppaustyölle, jolloin satulan saa samana päivänä takaisin. Huomioithan kuitenkin, että tämä palvelu on aina ajanvarauksella!

##Jos asut etäämmällä, satuloita saa omatoimiseen sovitukseen postitse/matkahuollon kautta toimituskuluja vastaan palveluntarjoajien hinnaston mukaan. Mahdollista saada myös ovelle-toimituksena postitse postin lisämaksusta; muista mainita tilatessasi tämä!

SOVITUSPALVELU ASIAKKAAN TILOISSA: ks. navigaatioriviltä SATULAN OMATOIMINEN SOVITTAMINEN JA SOVITUSPALVELU

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

TOIMITUSOSOITETIEDOT:

SATULOIDEN PALAUTUS/MYYNTIIN TOIMITUS:

POSTI: Postin toimipisteestä lähetettäessä maksettavina lähetyksinä:
NUMEROLLA-lähetys - osoitetiedot Satulapalvelu Hilmalaya, Vainikkalantie 706, 54270 Vainikkala, PUHELINNRO 045-112 4700. Vaihtoehtoisesti MYYNTIIN/KORJAUSTÖIHIN/TOPPAUKSEEN TOIMITETTAESSA voit halutessasi laittaa OVELLE-lähetyksenä (lisämaksullinen palvelu) jolloin tulee nopeammin perille. Huom! Pienikokoiset satulat mahtuvat myös pakettiautomaatin XL-koon lähetyksenä, lisätietoa sen osalta alla:

PAKETTIAUTOMAATTI: Jos satula mahtuu pakettiautomaatin XL-koon laatikkoon, voi tätä toimitustapaa toki käyttää myös - tällöin tulee merkitä

paketin päälle (riittää joko paperilapulle tai laatikon päälle kirjoitettu tieto eli ei edellytä erillistä postin korttia) lähettäjän JA vastaanottajan tiedot. Pakettiautomaatilla lähetettäessä paketti osoitetaan Lappeenrannan Citymarketin Pakettiautomaattiin (Toikansuontie 4) - toimipisteet löytyvät automaatin listasta kaupungin valittuasi. Lisäksi automaatti kysyy vastaanottajan puhelinnumeron, joka siis on 045-1124700. Palvelin lähettää saapuneesta lähetyksestä saapumisilmoituksen vastaanottajalle eli tästä ei erikseen tarvitse ilmoittaa, mutta kuitti kannattaa tulostaa ja pitää siihen saakka tallessa, että satula on perille tullut ja haettu. Ongelmatapauksissa (viivytys/paketin katoaminen) kuittia tarvitaan, jotta lähetystä voidaan etsiä!

MATKAHUOLTO: normaalina lähetettäessä maksettavana bussipakettina Lappeenrannan Matkahuoltoon, Ratakadun toimipiste.

ITSE TOIMITTAMINEN: Sovi ajankohdasta!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

066.jpg