Hae sivuilta

AJANKOHTAISTA:

Kuviemme kopiointi ja luvaton käyttö on kielletty!
***************************

HUOMIO!


Mahdollisuuksien mukaan yhteydenotot toistaiseksi viestillä tai sähköpostilla sillä pitkään kestäneen selkävamman hoidon vuoksi palvelussamme on nyt työnpaljouden vuoksi ruuhkaa!


PAAALJON IHANIA SATULOITA TULLUT JA TULOSSA;
SIVUILLE LISÄÄMINEN ON NYT JÄLJESSÄ, mutta päivitys on aloitettu toisen henkilön avustuksella, joten tilanne korjaantuu pian!
Ja kaikki myyntiin lähetetyt ovat siis saapuneet turvallisesti perille ja suurin osa sovituksessa jo!

SUURI KIITOS KÄRSIVÄLLISYYDESTÄNNE!!

***************************

##### VARASTON TUULETUS ELI SATULA-ALE ALKAA TORSTAINA 10.4. joten seuraa sivuja!
Osa satuloista lähtee aivan alaleuattomin hinnoin ja tarjotakin jopa saa! Näiden kohdalla on uusi hinta edellisen vieressä! Nyt kannattaa ostaa sitten vaikka varasatulaksi, sillä näiden hinnat ovat aivan aikuisten oikeasti ulosheitto-tasoa!!!

***************************

HOX!

HUOMIOITHAN YSTÄVÄLLISESTI, ETTÄ SATULOIDEN PALAUTUS/MYYNTIIN TOIMITUS AINA ! POSTIN ASIAKASPALAUTUKSENA!

***************************

##SATULAKURSSISTA tietoa oman linkin alla päävalikossa!
***************************
TARJOA TARPEETONTA SATULAA MYYNTIIN MEILLE - sopimuksesta lisää otsikkorivistä MYYNTIVÄLITYS-linkistä! Järkevä ja turvallinen myyntivälityssopimus ja hyvä vaihtuvuus!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

PÄIVITÄ SIVUSTO PAINAMALLA Ctrl+r, JOLLOIN SIVUSTO EI TULE KONEEN VÄLIMUISTISTA VAAN HAETAAN SUORAAN PALVELIMELTA!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Uusimmat kuvat

patent_dressage_6
patent_dressage_5
patent_dressage_4
patent_dressage_3

Satunnainen kuva

athen_olympic_m
athen_olympic_m_2

Liity postituslistalle

OMATOIMINEN SOVITTAMINEN

Omatoimisen satulan sovituksen sovitusaika on 7vrk noutopäivästä tai postitse toimittaessa sen saapumispäivästä laskien. Sovitusaikaa voi SOPIMUKSESTA pidentää muutamilla päivillä. Ellei satulaa palauteta sovitussa ajassa, veloitamme jokaisesta alkavasta vuorokaudesta 10,00€.

Edellytämme sovitusehtojen hyväksymisen ennen satulan luovutusta/postitusta.

Satuloita saa sovitukseen noutamalla sekä satunnaisesti lähialueilta (tästä pitää sopia etukäteen) tai postitse toimituskuluja vastaan (myös palautuskulut).

NOUTO: Noudot onnistuvat sovitusti toimipaikastamme - voit tiedustella noutoajankohtaa ja kiinnostavien satuloiden sovitustilannetta mieluiten sähköpostitse tai viestillä. Jos pääset noutamaan satulan/satulat, on sinun mahdollista tutustua satuloihin ja halutessasi koe-istua satuloita satula-pukin avulla. Voit myös ottaa oman, tarpeettoman satulasi mukaan arviointia/myyntivälitystä varten.

POSTITUS/MATKAHUOLTO:  Satulat saa etäämmälle sovitukseen postitse tai matkahuollon kautta. Toimituskulut yhdelle (1) satulalle ovat 10,00€ ja kahdelle (2) 13,00€ suuntaansa. Postin Ovelle-paketti (toimitetaan vastaanottajalle kotiin seuraavana arkipäivänä klo 14 mennessä; edellyttää puhelinnumeron) yhdelle satulalle 17,00€, kahdelle 20,00€. Satuloiden palautus tapahtuu aina asiakaspalautuksena postitse. EMME TOIMITA SATULOITA RAHTIVAPAASTI eikä kaupanteossa mahd. alennukset koske toimituskuluja miltään osin.


TARVITSETKO SOVITUSAPUA?

HUOM!! TÄLLÄ HETKELLÄ TERVEYSTILANTEEN VUOKSI POIKKEUKSELLINEN TOIMINTAMALLI SOVITUSPALVELUN OSALTA! Kysy, jos sinulla tälle tarve!

Sovitusti sinun on mahdollista tuoda hevosesi paikanpäälle satulan sovitusta tai oman satulan arviointia/sopivaksi muokkausta varten yhteistyötahomme tiloihin, jossa talli ja suuri kenttä käytössä ja paikalle lyhyt matka 6-tieltä. Kotikäyntejä teemme ainoastaan paikkakunnan/lähiseudun (max. 50km lappeenrannasta) talleille.

Autamme sopivan satulan löytämisessä AINA hevosen hyvinvoinnin ehdoilla ja ohjeistamme sinua myös eteenpäin, jos havaitsemme terveydellisiä ongelmia hevosellasi (aina ei ole kyse satulasta siis!). Vaihtoehtoisesti omaan satulaasi saamme tarvittavat muutostyöt tehtyä heti. Voit tuoda sovitettavaksi myös omia satuloitasi (tästä veloitetaan normaali sovitusmaksu eikä se sisällä mitään mahdollisia muokkaustöitä).

Sovitusmaksu/hevonen 50,00€ (sis.1,5h), hinta alkavalta seuraavalta tunnilta 25,00€.                 Sovitus ilman koeratsastusta (esim. oman satulan pelkkä tarkastus leveyden, toppausten jne osalta) 25,00€. Jälkitarkastus koeratsastus-ajan ja ensimmäisen sovituksen jälkeen 35,00€ - tässä jälkitarkastuksessa katsotaan todellinen sopivuus ja tehdään mahdolliset muutostyöt (erillishinnoiteltuja, eivät sisälly sovitusmaksuun tai ostettavan satulan hintaan).

Kilometrikustannukset asiakkaan luona tehtävissä sovituksissa 0,50€/km (edestakainen matka)

HUOM! Mahdollinen sovitusajan peruuttaminen tulee tehdä edellisenä päivänä klo 16 mennessä; muussa tapauksessa veloitamme normaalin perus-sovitusmaksun/hevonen.

MITÄ TARVITAAN SOVITUKSESSA?

Hevosestasi/ponistasi pyydämme ennakkotietoja sekä kuvia ennen sovitusta. Voit tuoda myös omia satuloitasi sovitettavaksi. Mukana tulee olla ratsastaja, sillä edellytämme koeratsastusta satuloilla - tarvittaessa voimme testata myös satulaa ratsain puolestanne. 

Sovitukseen tullessa mukana tulee olla:
* ratsastaja (hätätapauksessa toki ratsain testaus onnistuu toimestamme sovituksessa, mutta hevosen tunteva on aina parempi mittari!) 
* omat suitset; puhtaasti jo aivan turvallisuussyistä ei toimita saati ratsasteta suitsitta toisten tiloissa
* ja samasta syystä kypärää tulee käyttää sovituksissa
* kunnolliset ratsastusvarusteet (ei siis caprit ja crocsit..)
* mielellään oma vyö ja hihnat+jalustimet - varalta nämä löytyvät aina autosta, mutta toki mieluummin kaikki käyttävät omiaan
* mahdolliset omat sovitettavat satulat
* juottamistarvetta oma ämpäri + muu tarpeellinen

KYSY LISÄÄ!

KIPUILEEKO HEVOSESI SELKÄ? TAKKUAAKO RATSASTUS? KIUKUTTAAKO SATULA?

Teemme yhteistyötä paikallisen hyvinvoinnin ammattilaisen kanssa, jonka osaamista on hevosen sekä ratsastajan kaikinpuolinen hyvinvointi. Palveluihin kuuluvat hieronta, kraniosakraaliterapia sekä homeopatia. Olipa siis kyseessä lihakset, ranka, nivelet tai vaikka ruoansulatusongelmat, kattavan ja korkean tason ammattitaidon pohjalta apu näihin on tarjolla!

Kysy tästä lisää sähköpostitse tai laita viestiä!

 

satulansovitus.png