Hae sivuilta

AJANKOHTAISTA:

Kuviemme kopiointi ja luvaton käyttö on kielletty!
***************************************

Aurinko alkaa ihanasti lämmittää ja ihana harrastus viriää taas, joten nyt satuloita keväthinnoilla; tee tarjous kiinnostavasta!

***************************************

SATULOIDEN PALAUTUS:

PALAUTUS POSTITSE: Kalliin hinnan ja tappiollisuuden vuoksi lopetamme asiakaspalautus-toimintatavan, joten toimitus jatkossa:
NORMAALI POSTIPAKETTI maksetaan tiskillä lähetettäessä: osoitetiedot Satulapalvelu Hilmalaya, Vainikkalantie 706, 54270 Vainikkala/CO Harapaisen posti 53500 Lappeenranta.
PALAUTUS MATKAHUOLLON KAUTTA: osoite Vainikkalantie 706, 54270 Vainikkala. Lähetys maksetaan tiskillä lähetettäessä.

***************************

##SATULAKURSSISTA tietoa oman linkin alla päävalikossa!

***************************

PÄIVITÄ SIVUSTO PAINAMALLA Ctrl+r, JOLLOIN SIVUSTO EI TULE KONEEN VÄLIMUISTISTA VAAN HAETAAN SUORAAN PALVELIMELTA!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Uusimmat kuvat

2014-08-29-4562
2014-08-29-4560
2014-08-29-4559
2014-08-29-4558

Satunnainen kuva

1735_sydney_3
1735_sydney_4

Liity postituslistalle

OMATOIMINEN SOVITTAMINEN

Omatoimisen satulan sovituksen sovitusaika on 7vrk noutopäivästä tai postitse toimittaessa sen saapumispäivästä laskien. Sovitusaikaa voi SOPIMUKSESTA pidentää muutamilla päivillä. Ellei satulaa palauteta sovitussa ajassa, veloitamme jokaisesta alkavasta vuorokaudesta 10,00€.

Edellytämme sovitusehtojen hyväksymisen ennen satulan luovutusta/postitusta.

Satuloita saa sovitukseen noutamalla sekä satunnaisesti lähialueilta (tästä pitää sopia etukäteen) tai postitse toimituskuluja vastaan (myös palautuskulut).

NOUTO: Noudot onnistuvat sovitusti toimipaikastamme - voit tiedustella noutoajankohtaa ja kiinnostavien satuloiden sovitustilannetta mieluiten sähköpostitse tai viestillä. Jos pääset noutamaan satulan/satulat, on sinun mahdollista tutustua satuloihin ja halutessasi koe-istua satuloita satula-pukin avulla. Voit myös ottaa oman, tarpeettoman satulasi mukaan arviointia/myyntivälitystä varten.

POSTITUS/MATKAHUOLTO:  Satulat saa etäämmälle sovitukseen postitse tai matkahuollon kautta. Toimituskulut yhdelle (1) satulalle ovat 12,00€ ja kahdelle (2) 15,00€ suuntaansa. Postin Ovelle-paketti (toimitetaan vastaanottajalle kotiin seuraavana arkipäivänä klo 14 mennessä; edellyttää puhelinnumeron) yhdelle satulalle 18,00€, kahdelle 20,00€. EMME TOIMITA SATULOITA RAHTIVAPAASTI eikä kaupanteossa mahd. alennukset koske toimituskuluja miltään osin.


TARVITSETKO SOVITUSAPUA?

HUOM!! TÄLLÄ HETKELLÄ TERVEYSTILANTEEN VUOKSI POIKKEUKSELLINEN TOIMINTAMALLI SOVITUSPALVELUN OSALTA! Kysy, jos sinulla on tälle palvelulle tarve!

Sovitusti sinun on mahdollista tuoda hevosesi meille satuloiden sovitukseen - saamme otettua hevosestasi mitat sekä sovitettua erilaisia satuloita, joista potentiaaliset saat kotiin sovitettavaksi; toistaiseksi meillä ei ole paikan päällä koeratsastusmahdollisuutta. 

Autamme sopivan satulan löytämisessä AINA hevosen hyvinvoinnin ehdoilla ja ohjeistamme sinua myös eteenpäin, jos havaitsemme terveydellisiä ongelmia hevosellasi (aina ei ole kyse satulasta siis!). Vaihtoehtoisesti omaan satulaasi saamme tarvittavat muutostyöt tehtyä heti. Voit tuoda sovitettavaksi myös omia satuloitasi (tästä veloitetaan kuitenkin normaali sovitusmaksu eikä se sisällä mitään mahdollisia muokkaustöitä).

Sovitusmaksu/hevonen 50,00€. Sisältää mittojen ottamisen, hevosen lihaskunnon tarkastamisen sekä uusien satuloiden sovittamisen. Oman satulan istuvuuden tarkastus (leveyden, toppausten jne osalta) 25,00€ (ei sisällä koeratsastustarkastusta; em. hinta). Jälkitarkastus koeratsastus-ajan ja ensimmäisen sovituksen jälkeen, jos tarpeen, 35,00€ - tässä jälkitarkastuksessa katsotaan todellinen sopivuus ja tehdään mahdolliset muutostyöt (kaikki satuloihin tehtävät työt ovat erillishinnoiteltuja eli ne eivät sisälly sovitusmaksuun tai ostettavan satulan hintaan).

Kyydin järjestyessä tulen myös lähialueen talleille sovituskäynneille; kysy tästä!

HUOM! Mahdollinen sovitusajan peruuttaminen tulee tehdä edellisenä päivänä klo 16 mennessä; muussa tapauksessa veloitamme normaalin perus-sovitusmaksun/hevonen.

MITÄ TARVITAAN SOVITUKSESSA?

Hevosestasi/ponistasi pyydämme ennakkotietoja sekä kuvia ennen sovitusta. Voit tuoda myös omia satuloitasi sovitettavaksi. Mukana tulee olla ratsastaja, sillä edellytämme koeratsastusta satuloilla - tarvittaessa voimme testata myös satulaa ratsain puolestanne. 

Sovitukseen tullessa mukana tulee olla:

* mahdollinen oma satula/omat sovitettavat satulat

* joko jäljet ratsastettuna satulaan tai vähintään huopaan jos tarkistetaan oman satulan istuvuutta

* suitset ovat hyvä turvavaruste vieraassa paikassa; sijaitsemme melko vilkkaasti liikennöidyn tien varrella

* lämpimillä ilmoilla ämpäri juottamista varten

* hevosen/ponin tunteva henkilö

-> koeratsastuksen ollessa mahdollista eli tallikäynneillä:

* ratsastaja (hätätapauksessa toki ratsain testaus onnistuu toimestamme sovituksessa, mutta hevosen tunteva on aina parempi mittari!) 

* omat suitset; puhtaasti jo aivan turvallisuussyistä ei toimita saati ratsasteta suitsitta toisten tiloissa

* ja samasta syystä kypärää tulee käyttää sovituksissa
* kunnolliset ratsastusvarusteet (ei siis caprit ja crocsit..)
* vyö ja hihnat+jalustimet
* mahdolliset omat sovitettavat satulat
* juottamistarvetta oma ämpäri + muu tarpeellinen jos ollaan vieraalla tallilla

KYSY LISÄÄ!

KIPUILEEKO HEVOSESI SELKÄ? TAKKUAAKO RATSASTUS? KIUKUTTAAKO SATULA?

Teemme yhteistyötä paikallisen hyvinvoinnin ammattilaisen kanssa, jonka osaamista on hevosen sekä ratsastajan kaikinpuolinen hyvinvointi. Palveluihin kuuluvat hieronta, kraniosakraaliterapia sekä homeopatia. Olipa siis kyseessä lihakset, ranka, nivelet tai vaikka ruoansulatusongelmat, kattavan ja korkean tason ammattitaidon pohjalta apu näihin on tarjolla!

Kysy tästä lisää sähköpostitse tai laita viestiä!

 

satulansovitus.png