OMATOIMINEN SOVITTAMINEN

Omatoimisen satulan sovituksen sovitusaika on 7vrk noutopäivästä tai postitse toimittaessa sen saapumispäivästä laskien. Sovitusaikaa voi pyydettäessä pidentää muutamilla päivillä. Ellei satulaa palauteta sovitussa ajassa, veloitamme jokaisesta alkavasta vuorokaudesta 10,00€.

Edellytämme sovitusehtojen hyväksymisen ennen satulan luovutusta/postitusta.

Satuloita saa sovitukseen noutamalla sekä satunnaisesti lähialueilta (tästä pitää sopia etukäteen) tai postitse toimituskuluja vastaan (myös palautuskulut).

NOUTO: Noudot onnistuvat sovitusti toimipaikastamme - voit tiedustella noutoajankohtaa ja kiinnostavien satuloiden sovitustilannetta mieluiten sähköpostitse tai viestillä. Jos pääset noutamaan satulan/satulat, on sinun mahdollista tutustua satuloihin ja halutessasi koe-istua satuloita satula-pukin avulla. Voit myös ottaa oman, tarpeettoman satulasi mukaan arviointia/myyntivälitystä varten.

POSTITUS/MATKAHUOLTO: Satulat saa etäämmälle sovitukseen postitse tai matkahuollon kautta.

Matkahuollon kautta toimitettaessa toimituskulut menevät matkahuollon hinnaston mukaan ja ne maksetaan noudettaessa lähetys omasta toimipisteestä.

Toimituskulut postitse yhdelle (1) satulalle ovat 10,80€ ja kahdelle(enintään 15kg) 14,40€ suuntaansa. Postin Ovelle-paketti (toimitetaan vastaanottajalle kotiin seuraavana arkipäivänä klo 14 mennessä; edellyttää puhelinnumeron) yhdelle satulalle 21,90€, kahdelle (enintään 15kg) 22,90€. Jos kahden satulan osalta 15kg paino ylittyy, hinta postin kulloisenkin hinnaston mukaan. Postin hinnat löytyvät postin sivuilta:

https://www.posti.fi/henkiloasiakkaat/laheta/paket...

HUOM! EN TOIMITA SATULOITA RAHTIVAPAASTI eikä kaupanteossa mahd. alennukset koske toimituskuluja miltään osin.


TARVITSETKO SOVITUSAPUA?

****** Sovituspalveluissani ollut nyt taukoa terveyshaasteiden takia, mutta työn alla on toiminnan laajentaminen ja uudet, innostavat yhteistyökuviot jne, joten lähitulevaisuudessa onkin siis tarkoitus sovituspalvelut kattavasti jälleen kaikille asiakkaille tarjota! Kerro siis toki, jos satulan/satuloiden osalta sinulla tai tallillanne useammallakin on ja kysy lisää, niin suunnitellaan! *******

Autan sopivan satulan löytämisessä AINA hevosen hyvinvoinnin ehdoilla ja ohjeistan sinua myös eteenpäin, jos havaitsemme terveydellisiä ongelmia hevosellasi (aina ei ole kyse satulasta siis). Samoin saat opastusta satulatilanteen seuraamiseen jatkossa. Jos hevosen oma satula on saatavissa päivittämällä sopivaksi, onnistuvat nämä työt toimestani ripeällä aikataululla. Voimme sovittaa myös omia/itse sovitukseen hankkimiasi satuloita (tästä veloitetaan kuitenkin normaali sovituspalvelumaksu eikä se sisällä mitään mahdollisia muokkaustöitä).

KIPUILEEKO HEVOSESI SELKÄ? TAKKUAAKO RATSASTUS? KIUKUTTAAKO SATULA? VAI HAITTAAKO OMA KROPPA HARRASTUSTA?

Teemme yhteistyötä paikallisen, hyvin korkeasti koulutetun ja pitkän linjan kehonhuolto-ammattilaisen kanssa, jonka osaamista on hevosen sekä ratsastajan kaikinpuolinen hyvinvointi, jonka toimesta useat asiakkaat jo saaneet apua! Palveluihin kuuluvat hieronta, kraniosakraaliterapia, homeopatia jne. Olipa siis kyseessä lihakset, ranka, nivelet tai vaikka ruoansulatusongelmat, kattavan ja korkean tason ammattitaidon pohjalta apu näihin on tarjolla.

Kysy tästä lisää sähköpostitse tai laita viestiä!

satulansovitus.png