OMATOIMINEN SOVITTAMINEN

Omatoimisen satulan sovituksen sovitusaika on 7vrk noutopäivästä tai postitse toimittaessa sen saapumispäivästä laskien. Sovitusaikaa voi pyydettäessä pidentää muutamilla päivillä. Ellei satulaa palauteta sovitussa ajassa, veloitamme jokaisesta alkavasta vuorokaudesta 10,00€.

Edellytämme sovitusehtojen hyväksymisen ennen satulan luovutusta/postitusta.

Satuloita saa sovitukseen noutamalla sekä satunnaisesti lähialueilta (tästä pitää sopia etukäteen) tai postitse toimituskuluja vastaan (myös palautuskulut).

NOUTO: Noudot onnistuvat sovitusti toimipaikastamme - voit tiedustella noutoajankohtaa ja kiinnostavien satuloiden sovitustilannetta mieluiten sähköpostitse tai viestillä. Jos pääset noutamaan satulan/satulat, on sinun mahdollista tutustua satuloihin ja halutessasi koe-istua satuloita satula-pukin avulla. Voit myös ottaa oman, tarpeettoman satulasi mukaan arviointia/myyntivälitystä varten.

POSTITUS/MATKAHUOLTO:  Satulat saa etäämmälle sovitukseen postitse tai matkahuollon kautta.

Matkahuollon kautta toimitettaessa toimituskulut menevät matkahuollon hinnaston mukaan ja ne maksetaan noudettaessa lähetys omasta toimipisteestä.

Toimituskulut postitse yhdelle (1) satulalle ovat 10,80€ ja kahdelle(enintään 15kg) 14,40€ suuntaansa. Postin Ovelle-paketti (toimitetaan vastaanottajalle kotiin seuraavana arkipäivänä klo 14 mennessä; edellyttää puhelinnumeron) yhdelle satulalle 21,90€, kahdelle (enintään 15kg) 22,90€. Jos kahden satulan osalta 15kg paino ylittyy, hinta postin kulloisenkin hinnaston mukaan. Postin hinnat löytyvät postin sivuilta: http://www.posti.fi/liitteet/hinnatjamaksutavat/hinnastot/kateispalv-hinnasto-fi.pdf

EN TOIMITA SATULOITA RAHTIVAPAASTI eikä kaupanteossa mahd. alennukset koske toimituskuluja miltään osin.


TARVITSETKO SOVITUSAPUA?

Sovituksia teen päätyöni puitteissa mahdollisuuksien mukaan eli kysy tätä mahdollisuutta siis!

Autan sopivan satulan löytämisessä AINA hevosen hyvinvoinnin ehdoilla ja ohjeistan sinua myös eteenpäin, jos havaitsemme terveydellisiä ongelmia hevosellasi (aina ei ole kyse satulasta siis). Samoin saat opastusta satulatilanteen seuraamiseen jatkossa. Jos hevosen oma satula on saatavissa päivittämällä sopivaksi, onnistuvat nämä työt toimestani nopealla aikataululla. Voimme sovittaa myös omia/itse sovitukseen hankkimiasi satuloita (tästä veloitetaan kuitenkin normaali sovitusmaksu eikä se sisällä mitään mahdollisia muokkaustöitä).

Sovitusmaksu/hevonen 50,00€. Sisältää mittojen ottamisen, hevosen lihaskunnon tarkastamisen sekä uusien satuloiden sovittamisen. Jos omaa satulaa päivitetään tai omasta satulastasi haluat varmistettavan istuvuuden (leveyden, toppausten jne osalta) veloitus on 25,00€. Mahdolliset satulatyöt erillisen hinnaston mukaan.

HUOM! Mahdollinen sovitusajan peruuttaminen tulee tehdä edellisenä päivänä klo 16 mennessä; muussa tapauksessa veloitan normaalin perus-sovitusmaksun/hevonen.

KYSY LISÄÄ!

KIPUILEEKO HEVOSESI SELKÄ? TAKKUAAKO RATSASTUS? KIUKUTTAAKO SATULA?

Teemme yhteistyötä paikallisen hyvinvoinnin ammattilaisen kanssa, jonka osaamista on hevosen sekä ratsastajan kaikinpuolinen hyvinvointi. Palveluihin kuuluvat hieronta, kraniosakraaliterapia sekä homeopatia. Olipa siis kyseessä lihakset, ranka, nivelet tai vaikka ruoansulatusongelmat, kattavan ja korkean tason ammattitaidon pohjalta apu näihin on tarjolla!

Kysy tästä lisää sähköpostitse tai laita viestiä!

 

satulansovitus.png